Le lac restaurant

Le Lac

Le Lac tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi hylder de traditionelle tilberedningsmetoder, som er ved at blive glemt – vi lader håndværket …

Le Lac tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi hylder de traditionelle tilberedningsmetoder, som er ved at blive glemt – vi lader håndværket tale for sig selv. Vi er kreative i opbygningen af vores menu og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer.

Le Lac, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Le Lac, København: Se 4 objektive anmeldelser af Le Lac, som har fået 5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.293 af 2.738 restauranter i København.

Le Lac, København: Se 4 objektive anmeldelser af Le Lac, som har fået 5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.298 af 2.740 restauranter i København.

Le Lac Copenhagen – Facebook

Moderne bistro på Østerbro Kontakt: +45 31 10 00 26 eller info@lelac.dk · santcph. SANT – Brunch & Lunch. Follow · restaurant_vandvid. Restaurant Vandvid. Follow.

Le Lac (@lelac_cph) • Instagram photos and videos

Le Lac tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi hylder de traditionelle tilberedningsmetoder, som er ved at blive glemt – vi lader håndværket …

Le Lac – Restauranter København

Le Lac

14. sep. 2020 — Selvom Le Lac end ikke har været åben en måned, er der godt fyldt … De var derfor klar til at prøve kræfter med at drive egen restaurant.

Le Lac

Ny bistro vil være de lokales samlingspunkt – Ugeavisen.dk

Ny bistro vil være de lokales samlingspunkt | ugeavisen.dk

Tre venner, hvoraf de to kender hinanden tilbage fra lilleputfodbold, har åbnet den franskinspirerede bistro Le Lac i Classensgade. Deres ambition er at blive de lokales udvidede spisestue.

Le Lac København Ø – Dagens Menu

Keywords: le lac restaurant, restaurant classensgade, restaurant le lac