Drenge viaplay

Drenge – Viaplay

Se Drenge og alle de bedste TV-serier online på Viaplay. Du kan streame serier på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.

Drenge – Sæson 1 – Afsnit 5 – Viaplay

Leonora bekymrer sig om, at Robin kommer for tæt på Nikolaj og drengene, og et skænderi fører til en afbrydelse af deres samarbejde.

Se Drenge – Sæson 1 – Afsnit 5 online på Viaplay. Her kan du streame TV-programmer på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.

Drenge – ny Viaplay originalserie af Jonas Risvig – DIGITALT.TV

Drenge – ny Viaplay originalserie af Jonas Risvig – Viaplay

14. aug. 2022 — Den nye Viaplay originalserie ‘Drenge’ af Jonas Risvig er lige på trapperne. Der er syv afsnit af ca. 25 minutter og serien har premiere på …

Den nye Viaplay originalserie ’Drenge’ af Jonas Risvig er lige på trapperne. Der er syv afsnit af ca. 25 minutter og serien har premiere på Viaplay 14. august 2022. 

DRENGE: Ny ungdomsserie fra Silkeborg får premiere på …

DRENGE: Ny ungdomsserie fra Silkeborg får premiere på Viaplay den 14. august – Filmpuljen

Den nye Viaplay-originalserie DRENGE af Jonas Risvig er lige på trapperne. Serien dykker ned i et mørkt univers, når vi følger et lokalt drengekor i …

Drenge | StreamingGuide – Kino

Viaplay. Den danske serie ‘Drenge’ er skabt af Jonas Risvig. Serien dykker ned i et mørkere univers, når vi følger et drengekor i Silkeborgs smukke natur.

Drenge – Filmmagasinet Ekko

8. aug. 2022 — Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse. Af Kjartan Hansen.

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner – skrevet af danske og internationale kritikere, filmfolk, journalister og kulturpersonligheder.

Jonas Risvig blander sex, død og drengekor i ny serie for …

Jonas Risvig blander sex, død og drengekor i ny serie for Viaplay / Nyhed

10. dec. 2021 — Jonas Risvigs ‘Drenge’ skal fortælles over otte afsnit af 24 minutter, og den får premiere på Viaplay i løbet af 2022.

Jonas Risvig har fået et markant gennembrud de seneste år som landets førende DIY-serieskaber, der med…

‘Drenge’: Dar Salim stjæler psykopatisk showet i Jonas …

’Drenge’: Dar Salim stjæler psykopatisk showet i Jonas Risvigs jyske westernkrimi / Serie

12. aug. 2022 — Medvirkende: Sylvester Byder, Viktor Hjelmsø, Dar Salim, Karoline Hamm. Spilletid: 7 afsnit á 18-25 minutter Premiere: 14. august på Viaplay …

Der har altid været noget mytologisk over provins-Danmarks drengekor.…

Keywords: drenge viaplay