Blafre synonym

Synonym for Blafre – Synonymbog.com

Synonym for Blafre

1. bevæge sig i luften i hurtige, urolige stød i forskellige retninger. Synonym flapre.

Beskrivelse og synonymer for ordet Blafre

blafre — Den Danske Ordbog – Ordnet

Vi fandt 9 løsningsforslag for ordet BLAFRE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til BLAFRE. Det er muligt at få mere …

BLAFRE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Du har søgt efter: blafre … blafre blafre vb. , -r, -de, -t; flagene blafrede i vinden … blafre: flakke, blaffe, vifte, flagre, bølge, smælde …

blafre — sproget.dk

Liste over synonymer til det ord BLAFRE og 24 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for BLAFRE – Krydsord

Synonymer for BLAFRE

Kun Danne og et lille, blafrende lys. Literature. Tidevandsskiftet får det til at blæse op, ordene blafrer fra Falcks mund.

Liste over synonymer til det ord BLAFRE og 24 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer til “blafre” i dansk ordbog – Glosbe

Synonym for Blafre her finder du alle synonymer af Blafre sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Blafre Synonym

Blafre Synonym – Dansk Synonymer

Kryssordbok – Synonym til BLAFRE i kryssord ; 3 bokstaver. slå · yre ; 4 bokstaver. fyke · ryke · vaie ; 5 bokstaver. bakse · blake · blåse · bølge · drive · flare …

Synonym for Blafre her finder du alle synonymer af Blafre sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonym til BLAFRE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Leter du etter synonymer til blafre? Vi har 27 synonymer for ordet blafre på bokmål. ; beve · blaffe · blåse ; flakke · flakse · flimre ; stryke · svaie · svinge.

Behov for synonymer til BLAFRE for å løse et kryssord? Blafre har 32 treff. Vi har også synonym til fyke, flakke og vifte.

Synonym til blafre på norsk bokmål – Synonymordboka

Synonym til blafre på norsk bokmål

Finn synonymer til blafre og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

Keywords: blafre synonym