Althea reinhardt bold

Reinhardt reagerer på vildt billede – TV 2 – Sport

Reinhardt reagerer på vildt billede – TV 2

18. dec. 2021 — VM21: Althea Reinhardt bliver skudt direkte i hovedet … Det er den danske keepers ansigt, der er begravet i bolden.

Heldigvis har den danske landsholdskeeper det godt efter hovedskuddet i semifinalen mod Frankrig.

Althea om vildt skud: Bolden spiser mit ansigt – Ekstra Bladet

Althea om vildt skud: Bolden spiser mit ansigt – Ekstra Bladet

18. dec. 2021 — Ekstra Bladets eksperter reagerer på Althea Reinhardts voldsomme skud i hovedet, under semifinalen mod Frankrig.

Den 25-årige målvogter kan dagen derpå grine af den fuldtræffer, fransk fløj sendte direkte i smasken på hende

Vildt foto af Odense-målmand foreviget som vægmaleri

22. dec. 2021 — Althea Reinhardt blev ramt i ansigtet under Danmarks kamp mod … ud for bolden og teksten “juleaften” ud for Althea Reinhardts ansigt for …

Ikonisk foto dukker op som vægmaleri i København – BT

Ikonisk foto dukker op som vægmaleri i København: ‘Jeg synes bare, det var sjovt’ | BT Håndbold – www.bt.dk

21. dec. 2021 — Det så dramatisk ud, da Althea Reinhardt i VM-semifinalen mod Frankrig fik en bold skudt lige ansigtet. En situation, som blev fanget af en …

Det så dramatisk ud, da Althea Reinhardt i VM-semifinalen mod Frankrig fik en bold skudt lige ansigtet. En situation, som blev fanget af en skarp fotograf.

Reinhardt fik bold i hovedet: Forstår ikke manglende udvisning

11. okt. 2022 — Odense-målmand Althea Reinhardt blev ramt direkte i hovedet af en CSM Bucuresti-spiller i Champions League, men skytten slap for udvisning.

Odense-målmand Althea Reinhardt blev ramt direkte i hovedet af en CSM Bucuresti-spiller i Champions League, men skytten slap for udvisning.

Vildt foto af målvogter forvandlet til graffiti med budskab

Se billedet her: Althea Reinhardt efter vanvittigt skud: – Hovedet sidder, hvor det skal

18. dec. 2021 — Althea Reinhardt har det dagen derpå okay, efter hun i VM-semifinalen mod Frankrig blev skudt lige i hovedet af en fransk fløjspiller.

Althea Reinhardt har det dagen derpå okay, efter hun i VM-semifinalen mod Frankrig blev skudt lige i hovedet af en fransk fløjspiller.

Althea Reinhardt #16 Målvogter Se profil – Odense Håndbold

Vildt foto af målvogter forvandlet til graffiti med budskab – Avisen.dk

26. dec. 2021 — Billede af den danske målvogter Althea Reinhardt er blevet til … Reinhardt i det splitsekund, hvor hun bliver ramt i hovedet af en bold.

Billede af den danske målvogter Althea Reinhardt er blevet til graffitikunst på et plankeværk ved Christiania.

Althea Reinhardt – Læs biografi og fakta om stortalentet – Hbold

Forside

Althea Reinhardt. Kælenavn. Althi. Nationalitet. Danmark. Fødselsdag. 01. september 1996. Alder. 26. Højde. 180 cm. Position. Målvogter. Debut for OH.

Althea Reinhardt – Læs biografi og 8 fakta om stortalentet

Althea Reinhardt biografi og barndom … I februar 2021 pådrog Reinhardt sig endnu en skade, da hun skulle kaster sig efter en bold og faldt over …

Med debut på A-landsholdet som 20-årig var der ingen tvivl om, at Althea Reinhardt nok skulle blive til noget. I en alder af 24 år har hun…

Keywords: althea reinhardt bold, reinhardt bold i hovedet, althea reinhardt bold i hovedet, althea reinhardt bold i hoved